Free cookie consent management tool by TermsFeed
Η Anko στη Γενική Συνέλευση της ΕΞΡ 2023
← Όλα τα Νέα

Η Anko στη Γενική Συνέλευση της ΕΞΡ 2023

Μια Αξέχαστη Βραδιά στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου!

Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023, το IEK Anko Ρόδου είχε και πάλι το προνόμιο να συνεισφέρει στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου!
Η συγκέντρωση στέφθηκε με μνημειώδη επιτυχία, συγκεντρώνοντας μεγάλη προσέλευση αξιότιμων μελών που συζήτησαν με πάθος τον ετήσιο απολογισμό και καλωσόρισαν την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το τμήμα Hotel Management του IEK Anko ανέλαβε τα ηνία για την προετοιμασία ενός απολαυστικού μπουφέ, προσθέτοντας μια νότα γαστρονομικής τελειότητας στη βραδιά. Από απολαυστικές μπουκιές μέχρι εξαιρετικές παρουσιάσεις, κάθε λεπτομέρεια δημιουργήθηκε με ακρίβεια και φροντίδα.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Μανώλης Μαρκόπουλος μοιράστηκε έναν εγκάρδιο απολογισμό, ρίχνοντας φως στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ο κλάδος της φιλοξενίας του νησιού τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η φιλοξενία, ο χτύπος της καρδιάς των επιχειρήσεων στη Ρόδο, έχει ξεπεράσει τόσο τις μικρές όσο και τις μεγάλες προκλήσεις, σηματοδοτώντας ένα ανθεκτικό πνεύμα απέναντι στις αντιξοότητες.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μας τίμησε με τις ιδέες του, δίνοντας έμφαση στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας. Η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα, η αποφασιστικότητα και η δέσμευση για βιωσιμότητα υπογραμμίστηκαν ως βασικά στοιχεία για την πλοήγηση στις νέες δυναμικές τάσεις.

Καθώς προχωράμε, ας συνεχίσουμε να ενισχύουμε τους δεσμούς που κάνουν τη Ρόδο έναν απαράμιλλο προορισμό στον κόσμο της φιλοξενίας.
Top